HomeNieuwsWij kijken ondanks alles positief terug op 2020: lees ons jaarverslag

Wij kijken ondanks alles positief terug op 2020: lees ons jaarverslag

Jaarverslag Hollands Kroon en Schagen 2020

2020 was een raar jaar. Of liever gezegd: een bijzonder jaar. Het vergde doorzettingsvermogen, positiviteit en creativiteit. Gelukkig zitten alledrie in ons DNA. Net als het weer in de eerste week van mei 2021 maakten we vorig jaar ups en downs mee.

 

Er staat een stevige bries, regen en hagel wisselen elkaar af, er priekt af en toe een zonnestraaltje door het samenpakkende wolkendek en ondertussen steken de voorjaarsbloeiers hun kopjes dapper en krachtig boven de grond. Niet voor een kleintje vervaard.

Andere manieren om in beweging te blijven

Net als wij. Het jaar 2020 was afwisselend, heftig maar ook mooi. De coronamaatregelen die maand na maand aangescherpt werden, dreven onze creativiteit op. Ook al konden veel evenementen en activiteiten niet doorgaan, we verzonnen andere manieren om mensen in beweging te houden of te zetten. En gelukkig voor de Nederlandse gezondheid met succes.

Ook in 2021 weer vol energie en enthousiasme

Sommige activiteiten waren digitaal, andere in aangepaste vorm. Zo hebben we ook in 2020 de inwoners van jong en oud het plezier van bewegen en de kracht van sport laten ervaren. Benieuwd naar ons jaar? Lees het in het jaarverslag van Team Sportservice? En ook in 2021 gaan we weer vol energie en enthousiasme aan de slag om in onze regio onze maatschappelijke rol te vervullen.