HomeNieuwsWat willen we bereiken met JOGG in de gemeente Hollands Kroon?

Wat willen we bereiken met JOGG in de gemeente Hollands Kroon?

JOGG Hollands Kroon

De gloednieuwe JOGG-regisseur van de gemeente Hollands Kroon trapt af met een stakeholdersbijeenkomst. Donderdag 25 maart 2021 gaat Marjolein Broersen in gesprek met partners en partijen die te maken hebben met de gezondheid van kinderen en jongeren. Zij en kwartiermaker Cas Knol van de gemeente nodigen iedereen uit. Denk aan basisscholen, kinderopvang, mensendieck, GGD, fysiotherapeuten, sportclubs, ouders en beleidsmakers.

 

Droom is ieder kind gezond op laten groeien

Want zoals JOGG-directeur Marjon Bachra als voorbeeld stelde tijdens de installatie van de JOGG-regisseur: “Het is niet eigen schuld dikke bult. Ik sprak een kleuterschooljuf die vond dat ze, omdat ze te zwaar was en een  minderwaardigheidsgevoel had, geen medicijnen mocht studeren. Kleuterjuf worden mocht ze wel van zichzelf. Dat raakte me zo ontzettend. Je kunt het niet makkelijk afschuiven. Mijn droom? Ieder kind gezond op te laten groeien. En dan heb ik het niet alleen over overgewicht. Ook geluk.”

 

Meld je nu aan voor de online bijeenkomst

In de online bijeenkomst gaan interne en externe partijen in gesprek over doelstellinge op de middellange en lange termijn. Op welke thema’s gaan we ons focussen, hoe gaan we dat doen, wanneer gaan we dat doen, wie doet wat?

De stakeholdersbijeenkomst is 25 maart en online te volgen. Aanmelden kan via jogg@hollandskroon.nl.