HomeNieuwsWandel u fit in Anna Paulowna

Wandel u fit in Anna Paulowna

Vanaf donderdag 28 december 2017 is ‘Wandel u Fit’ aangesloten bij de wandelclub van ABOS (algemene belangenorganisatie senioren). Het vertrekpunt van de wandeltochten is dan om 14.30 uur vanaf het multifunctioneel centrum de Keijzershoff, aan de Vreedenhoff 66 in Anna Paulowna. De wandeltochten zijn iedere donderdag, behalve de 3e donderdag van de maand.

Wilt u wel eens een andere route lopen dan het standaard padje? Vindt u het leuk om in gezelschap te wandelen? Wandel dan met ons mee door Anna Paulowna! Team Sportservice Schagen organiseert voor 65+-ers Wandel u Fit in Anna Paulowna.

Wandeling door Anna Paulowna
Door te wandelen werkt u aan uw fitheid. Na een aantal weken regelmatig wandelen is het uithoudingsvermogen al verbeterd, kan er langer gewandeld worden en zal het lopen makkelijker gaan! Daarnaast zorgt het samen wandelen ook voor gezellige contacten met dorpsgenoten.
Vanaf donderdag 30 november wordt wekelijks om 14.00 uur gelopen in Anna Paulowna. Start- en eindpunt van de gezamenlijke wandeling is sporthal Veerburg aan Sportlaan 12. Na maximaal 60 minuten is de groep weer terug bij het startpunt. Iedere 65+-er kan meedoen; tempo en afstand worden aangepast aan het niveau van de groep. Na afloop is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken. De begeleiding van de wandeling is in handen van Team Sportservice Schagen.

Loophulpmiddel
Maakt u gebruik van een loophulpmiddel? Ook dan nodigen wij u uit om mee te wandelen! Rolstoelgebruikers kunnen mee, mits zij zelf voor begeleiding zorgen. Geen begeleiding? Team Sportservice denkt graag met u mee; neem gerust contact met ons op.

Andere beweegwensen
Ziet u liever een andere beweegactiviteit plaatsvinden in Anna Paulowna? Team Sportservice Schagen gaat tijdens het wandelen graag met u in gesprek over uw beweegwensen!

Aanmelden en kosten
Aanmelden voor de wandeling is niet nodig, zorg gewoon dat u op tijd bij de startlocatie bent! De wandeling is gratis, het kopje koffie na afloop is voor eigen rekening. Deelname is op basis van eigen risico.

Informatie
Voor meer informatie over de wandelactiviteit kunt u contact opnemen met Sabine van Lochem van Team Sportservice Schagen. Telefoon 0224 – 21 47 74 of svanlochem@sportservicenoordholland.nl.