HomeNieuwsVraag nu de laatste gratis Meedoen-tassen aan 

Vraag nu de laatste gratis Meedoen-tassen aan 

Ga jij deze zomer niet op vakantie, maar wil je wel genieten van leuk sport- en spelmateriaal? Gratis? Dan kun je je aanmelden voor de Meedoen-tas. We delen deze gratis tassen uit aan gezinnen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar die het financieel wat minder breed hebben. 

 

Toen corona om zich heen greep in Nederland, begonnen we met uitdelen van deze gratis sport- en speltassen in de Noordkop. Niet alle tassen wisselden van eigenaar en daarom vinden we nu dat de laatste tassen weggegeven moeten worden voor een mooie, lange, sportieve zomervakantie.

Ook voor opa’s en oma’s

Ook opa’s en oma’s die financieel niet veel te besteden hebben, maar waar wel de kleinkinderen over de vloer komen, kunnen een beroep doen op de gratis speeltasjes. Natuurlijk kunnen gezinnen die de eerdere actie gemist hebben ook nog aanspraak doen op de Meedoen-tas.

Vaker buitenspelen

In de tas zit van alles. Van stoepkrijt tot Messi-pylonen en van een gezonde receptenflyer tot een Jenga-spel. Daar kunnen kinderen zich volop mee uitleven in de zes weken vrij die net zijn ingegaan. Deze leuke spullen stimuleren kinderen om vaker buiten te gaan spelen. Wat natuurlijk hartstikke goed is voor opgroeiende jeugd.

Maak de zomervakantie nog leuker

De in april uitgedeelde Meedoen-tassen werden met groot enthousiasme ontvangen. We kregen ontzettend veel lieve reacties. Heb je de actie gemist, maar komt jouw gezin wel in aanmerking voor zo’n gratis Meedoen-tas? Meld je dan snel aan.

Op afspraak ophalen

Je kunt een Meedoen-tas op afspraak ophalen aan de Zuiderweg 2 in Schagen. Maak een afspraak via 0224 – 214 774 of schagen@teamsportservice.nl.

De Meedoen-tas is in de drie Noordkop-gemeenten mogelijk gemaakt door diverse partners van Team Sportservice, die een duit in de Meedoen-tas hebben gedaan.