HomeNieuwsGratis clinics Panna Knock Out, BMX en Basketbal Freestyle

Gratis clinics Panna Knock Out, BMX en Basketbal Freestyle

Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon organiseert in de voorjaarsvakantie drie vette workshop voor jeugd van 13 tot 17 jaar. We zetten ze op een rij voor je. Zien we je op een van de locaties? Maandag 22, woensdag 24 of donderdag 25 februari. Dez Maarsen, Nasser el Jackson en Galdino Haimé. Deze drie grote namen komen speciaal voor jou naar de Noordkop. Ze geven op uitnodiging van ons een gratis BMW-workshop, Panna Knock Out- en een basketbalclinic. 

 

De activiteiten vallen onder de koepel Winter Games, een initiatief van de Krajicek Foundation, Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland. Doel is jongeren sportief, energiek en met een positieve mindset door de donkere wintermaanden te loodsen. Door heel Nederland worden activiteiten georganiseerd.

BMX-workshop

Grijp nu je kans om de vetste tricks te leren op een BMX-fiets! Leer van de meester op BMX-gebied Dez Maarsen.  is regerend en 10-voudig Nederlands Kampioen en o.a. bekend van Holland’s Got Talent. Hij laat je op een speelse en actieve manier kennismaken met de BMX. Wij zorgen voor BMX-fietsen, dus schrijf je snel in voor deze unieke kans! Zien we jou op het Cruyff Court in Schagen of bij rsg Wiringherlant?

Panna Knock Out-workshop

nasser el jacksonTweevoudig Wereldkampioen groundmoves Nasser El Jackson verzorgt deze dag hele gave workshops van een uur. Wil jij (nog) handiger worden met de bal en deze moves ook leren? Wij zorgen voor voetballen op locatie. Schrijf je snel in voor deze unieke kans! Zien we jou ook op het Cruyff Court in Schagen of bij rsg Wiringherlant?

Basketbal Freestyle-workshop

galdino haimé

Na meer dan 18 jaar ervaring en 1500+ shows komt hij naar de Noordkop. We hebben het natuurlijk over Galdino Haimé. Hij gaat jou zijn passie overbrengen: Freestyle Basketbal! Galdino is medeoprichter van de World Freestyle Association, ging de hele wereld over en komt nu de jongeren technische basketbalhoogstandjes bijbrengen. Kom naar het Cruyff Court in Schagen of rsg Wiringherlant in Wieringerwerf.

De samenwerking van het volledige programma is er een van jongerenwerkorganisaties LINK, MEE&deWering en Young4Ever met Team Sportservice. Van sportief en gamen tot de strijd aangaan met het hele gezin. En ook carnaval valt daaronder.

Schrijf je in voor een van deze activiteiten.

Alle data en tijden van deze gratis sportactiviteiten staan gebundeld op de inschrijfsite van Team Sportservice: Actief in Noord-Holland. Jongeren kunnen zich inschrijven in hun woonplaats of het dorp in de buurt waar de activiteit is. Ze moeten op eigen gelegenheid naar de locatie komen om het aantal reisbewegingen in te perken. Het is niet de bedoeling dat ouders of verzorgers mee komen. Inschrijven kan hier. Het hele programma is hier te vinden.

Meer weten? Manon Verblaauw, (0224-214774).