HomeNieuwsSummerfun: dat is sport en fun de hele zomervakantie lang

Summerfun: dat is sport en fun de hele zomervakantie lang

Kinderen

Summerfun, dat is een hele zomer lang sporten, bewegen en plezier beleven. Verenigingen, clubs en andere sportaanbieders zorgen er zes weken lang voor dat jij niet stil hoeft te zitten in de vakantie. Op veiligsporten.nu staan alle activiteiten op een rij. En hou de site goed in de gaten, want het aanbod kan elke dag aangevuld worden met nog meer leuke sportuitdagingen. Summerfun is voor kinderen en jongeren van 4 tot 14 jaar.

 

Hoe werkt het?

Op veiligsporten.nu staat een aparte button voor Summerfun. Die vind je aan de linkerkant van de site. Klik erop en alle aanbod in jouw regio verschijnt op een rij. Je aanmelden voor een activiteit is een fluitje van een cent. De site wijst je de weg.

Versoepeld beleid geeft meer mogelijkheden

Summerfun komt voort uit eerdere activiteiten die sportaanbieders aanmeldden op veiligsporten.nu. Dit allemaal omdat we voorheen niet samen konden sporten vanwege coronamaatregelen. Nu dit beleid een stuk versoepeld is, kan er meer.

Deuren ook open voor niet-leden

Met Summerfun kun je bij je eigen vereniging terecht, maar misschien wil jij ook wel eens een nieuwe sport of activiteit uitproberen. Om te kijken of die sport (nog) beter bij je past bijvoorbeeld. Sommige sportaanbieders zetten hun deuren namelijk ook open voor niet-leden. Meedoen is gratis of tegen een kleine vergoeding.

Voordelen voor clubs

Voor verenigingen kan dit zorgen voor nieuwe leden. Door activiteiten ook aan te bieden aan jeugd die nog niet ingeschreven is bij jouw vereniging, kun je deze wellicht interesseren voor jouw club.

Dit initiatief komt van Team Sportservice, sportaanbieders zorgen voor de uitvoering. Het reguliere aanbod dat eerder aangemeld is op veiligsporten.nu blijft ook vindbaar op de site.

Meer weten? Mail ons

Meer weten? Stuur een mail naar schagen@teamsportservice.nl. Let wel: tijdens de vakantieperiode is Team Sportservice minder goed te bereiken, maar we doen uiteraard ons best zo snel mogelijk te antwoorden.