HomeNieuwsStoptober: ga jij samen met 50.000 anderen de uitdaging aan?

Stoptober: ga jij samen met 50.000 anderen de uitdaging aan?

Stoptober

Stoptober! Het is weer zover. Een maand lang je sigaretten, sigaren of pijp aan de kant leggen. Niet makkelijk, maar wel effectief om eventueel een stap te zetten naar helemaal stoppen met roken. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe het dan snel op www.stoptober.nl.

 

Stoppen met roken zorgt voor een frissere adem, een mooiere huid en een betere conditie. En het bespaart je een een heleboel geld! Reden genoeg dus om de uitdaging aan te gaan. Stop 28 dagen en kijk wat het jou brengt.

Na 28 dagen heb je 5 keer meer kans om te blijven stoppen

Als je je inschrijft op stoptober.nl krijg je een heleboel tips en steun. Je kunt ook de gratis app downloaden. Daarnaast kunnen zorgverleners een community aanmaken in de Stoptober-app. Sluit je je hierbij aan, dan kunnen jij en de andere deelnemers elkaar ondersteunen om gezamenlijk 28 dagen niet te roken. De zorgverlener houdt vinger aan de pols en geeft ook nog tips en steun waar nodig.

Het is niet makkelijk, maar als je het samen met 50.000 andere Nederlanders doet, helpt het je wel. Je staat er niet alleen voor.

GGD Hollands Noorden kan je verder helpen

Heb je meer hulp nodig omdat het stoppen je niet lukt? Neem dan contact op met een geaccrediteerde stoppen-met-rokencoach of een stoppen-met-rokenpoli. GGD Hollands Noorden kan je op weg helpen.