HomeNieuwsElke werkdag wandelen voor ouderen door Schagen

Elke werkdag wandelen voor ouderen door Schagen

De wandelclub in Schagen bestaat al sinds 30 september 2019. Deze activiteit is speciaal voor ouderen. Elke maandag tot en met vrijdag kun je om 9.00 uur meedoen. Gezond en gezellig! En het kost niets.

 

Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon nam het initiatief voor deze nieuwe dagelijkse activiteit. Enthousiaste, sportieve vrijwilligers begeleiden de dagelijkse wandeltochten. Een leuke manier om aan de gezondheid te werken én nieuwe mensen te leren kennen.

Allemaal voordelen

Bewegen is gezond, dat is algemeen bekend. Maar wist je dat bewegen ook kan bijdragen aan positieve effecten op het gebied van maatschappelijke problemen? Door te bewegen blijf je gezonder, langer zelfstandig en ontmoet je mensen!

Iedereen is welkom

We vertrekken elke dag om 9.00 uur vanaf het Fitveld bij het Regius College in Schagen. Vlakbij het Cruyff Court. Voor wie geïnteresseerd is er op maandag na de wandeling een korte uitleg over de beweegmogelijkheden op het Fitveld. Behoor jij nog niet tot de categorie ‘ouderen’ en wil je wel graag meewandelen? Geen probleem, want iedereen is welkom.

Aanmelden hoeft niet

Aanmelden is niet nodig. Je komt gewoon naar het Fitveld bij het Regius College. Je kiest zelf hoe vaak je mee doet. Of dat nu eens per week is of elke maandag tot en met vrijdag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Berend Opdam van Team Sportservice Schagen: bopdam@teamsportservice.nl, 0224 – 214 774.

Foto Shutterstock