HomeNieuwsSpringen in de vakantie met Super Jumping!

Springen in de vakantie met Super Jumping!

Springen is leuk en gezond! Op donderdag 24 oktober, in de herfstvakantie, kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping. In de Niedorphal, Hartweg 35 in Winkel staat de zaal vol met verschillende springkussens waar eindeloos op gesprongen en geklommen kan worden!

Super Jumping is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn springkussens speciaal voor de jongere kinderen en springkussens die die uitdaging bieden aan de grotere kinderen. Zo staat er o.a. een opblaasbaar dartbord, een stormbaan, een jungle springkussen en een luchtkasteel!

Gezond en leuk!

Voor maar € 5,- kun je je 4 uur lang uitleven op de springkussens. Super Jumping Schagen duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelname is op eigen risico en de ouders blijven verantwoordelijk voor de kinderen. Een begeleidende volwassene is verplicht voor kinderen die jonger zijn dan 8 jaar. Begeleidende ouders hebben vrij toegang. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. Er kunnen maximaal 250 deelnemers tegelijk meedoen. Het kan dus zijn dat je even moet wachten.

Nog meer klimmen?

Heb jij echte klimapen thuis? Dan mag je de Apenkooi ook niet missen! Apenkooi is op dinsdag 22 oktober, Gymzaal Clusius College, aan de Binnenhof 22 in Schagen. Voor Apenkooi moet je je wel even aanmelden. Klik daarvoor hier… Aanmelden voor Super Jumping is niet nodig.

Meer informatie

Super Jumping Schagen wordt georganiseerd door Team Sportservice Schagen en Burgerfarm Verhuur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ciska Bosma; cbosma@teamsportservice.nl, 0224 – 21 47 74.