HomeNieuwsSpringen in de vakantie met Super Jumping

Springen in de vakantie met Super Jumping

Springen is leuk en gezond! Op woensdag 19 februari, in de voorjaarsvakantie, kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping. In de Spartahal in Schagen staat de zaal vol met verschillende springkussens waar je eindeloos op kunt springen en klimmen. Dit keer is er ook een prikkelarm uurtje.

 

 

Super Jumping is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn springkussens speciaal voor de jongere kinderen en springkussens die uitdaging bieden aan de grotere kinderen. Zo staan er de Swing ‘m off, verschillende stormbanen, Jungleworld en een luchtkasteel! In totaal staan er maar liefst 12 springkussens!

Gezond en leuk!

Voor maar € 5,- kun je je helemaal uitleven op de springkussens. Dat is inclusief gezonde snacks (fruit) en onbeperkt water. Super Jumping Schagen duurt van 11.45 tot 15.00 uur. Team Sportservice Schagen, Burgerfarm Verhuur en Schagen Actief organiseren Super Jumping al weer voor de derde keer. Omdat Super Jumping altijd heel veel kinderen aantrekt zijn er nu twee tijdsblokken waar je uit kunt kiezen. Van 11.45 uur tot 13.15 uur en van 13.30 uur tot 15.00 uur. Grote drukte op een piekmoment wordt zo voorkomen. De prijs is per uur. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 18 februari. Bij het aanmelden kies je een tijdsblok en voor beide tijdsblokken geldt een maximum van 250 deelnemers. Dus wees er snel bij.

Gratis met Meedoenpas

Kom je in aanmerking voor de Meedoenregeling van de Gemeente Hollands Kroon of heb je een Meedoenpas van de Gemeente Schagen? Dan is het gratis als je je aanmeldt met een mailtje naar cbosma@teamsportservice.nl. Neem wel je Meedoenpas mee naar Super Jumping. De Meedoenpas van 2019 is nog geldig. Binnenkort wordt de Meedoenpas 2020 verspreid.

Prikkelarm uurtje

Voor kinderen voor wie grote drukte en harde muziek te veel prikkels geeft om te kunnen genieten van het springen is nu voor het eerst ook een prikkelarm uurtje. Dit is van 10.30 tot 11.30 uur. Voor dit prikkelarme uurtje is het aantal deelnemers maximaal 50. Ook voor het prikkelarme uurtje moet je je wel eerst aanmelden. De blowers die de springkussens opgeblazen houden maken wel geluid en kunnen we niet uitzetten.

Meer informatie en aanmelden

Super Jumping Schagen wordt georganiseerd door Team Sportservice Schagen, Burgerfarm Verhuur en Schagen Actief. Deelname is op eigen risico en de ouders blijven verantwoordelijk voor de kinderen. Een begeleidende volwassene is verplicht voor kinderen die jonger zijn dan 8 jaar. Begeleidende ouders hebben vrij toegang. Aanmelden kan hier…  De Spartahal bevindt zich aan de Zuiderweg 2a. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ciska Bosma; cbosma@teamsportservice.nl, 0224 – 21 47 74.

Nog meer klimmen?

Heb jij echte klimapen thuis? Dan mag je de Apenkooi ook niet missen! Apenkooi is op dinsdag 18 februari, Sporthal Wieringen, Belterlaan 1 in Hippolytushoef. Voor Apenkooi moet je je ook even aanmelden, doe dit vóór 12 februari. Aanmelden kan hier… Apenkooi kost 3 euro. Kom je in aanmerking voor de Meedoenregeling van de Gemeente Hollands Kroon of heb je een Meedoenpas van de Gemeente Schagen? Dan is het gratis als je je aanmeldt met een mailtje naar mverblaauw@teamsportservice.nl.

Meld je aan…