HomeNieuwsSportief Schagen, voor en door Schager (sport)verenigingen

Sportief Schagen, voor en door Schager (sport)verenigingen

Vorig jaar vond op 17 mei “Sportief Schagen” plaats in het teken van ‘Schagen 600 jaar stadsrechten’.
Dit werd georganiseerd door de SES (Stichting Evenementen Schagen), in samenwerking met Sportservice Schagen en het bestuur ‘Schagen 600 jaar stadsrechten’. Verenigingen werden hierbij betrokken middels de mogelijkheid zichzelf te promoten op het cultuurplein en op de markt waren demonstraties judo, jiu jitsu, streetdance en fietscross (al dan niet actief) te bewonderen.

Positieve samenwerking
Gezien de positieve samenwerking slaan ook dit jaar dezelfde organisatoren de handen in één en hopen op zondag 22 mei 2016 weer een succesvolle editie van ‘Sportief Schagen’ neer te zetten. De bedoeling is opnieuw om ‘Sportief Schagen’ voor en door Schager (sport)verenigingen te laten plaatsvinden.Kramen huren
Daarom nodigen wij graag weer alle verenigingen uit hieraan deel te nemen middels de mogelijkheid een kraam te huren (€15,-), maar ditmaal met alle kramen rondom de kerk op de markt. Hierdoor zal de ruimte veel groter zijn, waardoor het ook mogelijk is om ruimte rondom de kraam te reserveren voor bijvoorbeeld het plaatsen van een sportattribuut om de sport interactief te kunnen promoten. We hebben wederom het podium van de Westfriese Markt tot onze beschikking, dus demonstraties kunnen beurtelings op dit podium plaatsvinden om zo voor publiek ook een middagvullend en divers programma te realiseren. De middag zal duren van 13.00-17.00 uur.

Indien uw vereniging deel wil nemen ontvangen wij graag de volgende informatie:

– Wil uw vereniging een kraam huren op de markt (kosten €15,- vooraf te voldoen)
– Wil uw vereniging extra ruimte rondom de kraam en zo ja hoeveel (met welk doel)
– Wil uw vereniging een demonstratie geven op het podium en zo ja, hoeveel tijd heeft u nodig
– Heeft u stroom nodig in uw kraamAanmelden
Een combinatie van bovenstaande is uiteraard ook mogelijk. Heeft u andere passende ideeën, dan horen we het ook graag.
U kunt uw vereniging aanmelden per mail bij Anouschka Terpstra, graag uw reactie voor 24 februari aanstaande.