HomeNieuwsSpeel je voetbalgames in real life!

Speel je voetbalgames in real life!

Ben jij gek op voetbalgames? Wil je deze games wel eens in real life meemaken? Dan is het AZ (e)soccertoernooi echt helemaal wat voor jou! Het AZ (e)soccertoernooi is een onderdeel van Gameday dat op 22 juni wordt gehouden op Willemsoord in Den Helder. Je kunt je nu samen met een maatje opgeven. Worden jullie straks winnaar van het AZ (e)soccertoernooi?

 

Gameday is voor iedereen tussen de 12 en 28 jaar die houdt van gamen, sporten en (computer)techniek. Een dag met 40 spannende, nieuwe en sportieve uitdagingen. Live, virtueel, online en on court! Zo kun je met het AZ (e)soccertoernooi je favoriete voetbalgames in het echt gaan spelen!

Tips en trics van AZ!

Er zijn twee leeftijdscategorieën: 10-14 jr en 15+. Samen met een maatje vorm je een team. In tweetallen speel je Fifa 19, Fifa Skill Games en Streetsoccer 2 vs 2 in real life! Je krijgt tips en trics van de e-sporters van AZ en uiteraard zijn er toffe prijzen te winnen! Per onderdeel is er een winnaar maar ook is er een overall winnaar. Naast deze competitieonderdelen zal het (E)-soccercourt gevuld zijn met toffe voetbalonderdelen zoals de Sutuwall, Teqball, Footpooltrailer, Omhaalarena en meer.

Meer informatie

Aanmelden doe je in tweetallen via aanmelden.game-day.nl. Het kost € 2,50 per persoon, je hebt ook nog een Gamedaykaartje nodig. Een kaartje voor Gameday kost € 7,50. Het AZ (e)soccertoernooi is een samenwerking tussen Team Sportservice Den Helder, AZ en BBFreestyle. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice Den Helder, Jordy van Kesteren, 0223 – 68 47 26, of jvankesteren@teamsportservice.nl. Gameday en het AZ (e)soccertoernooi is op zaterdag 22 juni 2019, om 10.00-20.00 uur op Willemsoord, 1781 AS in Den Helder.