HomeNieuwsSinterklaasinstuif in Wieringerwerf en Warmenhuizen

Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf en Warmenhuizen

Pieten Gymfeesten HK en Schagen

Maar liefst twee keer organiseert Team Sportservice Schagen dit jaar een Sinterklaasinstuif. Op maandag 25 november in Warmenhuizen en op dinsdag 26 november in Wieringerwerf. Kinderen tot 10 jaar krijgen een fantastische middag en kunnen zich helemaal uitleven. Er komen ook Pieten langs om mee te doen en pepernoten uit te delen!

Pietenkunstjes

Alle kinderen kunnen oefenen met hun Pietenvaardigheden! Gooi pakjes door de schoorsteen, klim en klauter op de schuine daken en zwaai van het ene dak naar het andere dak om pakjes rond te brengen. Er is een uitdagend pietenparcours en er staat een stormbaan! De pieten kijken of er goede hulppieten zijn en belonen je met wat lekkers!

Kom verkleed!

Het is leuk als je verkleed komt, maar een kraag of cape om de nek is niet veilig. Zaalschoenen zijn verplicht.

Waar en wanneer

De Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf is op dinsdag 26 november van 14:30-16:00 uur in de Zuiderzeehal. Adres: Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf.
De Sinterklaasinstuif in Warmenhuizen is maandag 25 november van 15:15-16:45 uur in Sporthal De Doorbraak. Adres: Doorbraak 16 in Warmenhuizen.

Meer informatie

De entree is € 2 voor kinderen. Volwassenen zijn gratis. Je hoeft je niet aan te melden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice Schagen: Manon Verblaauw over de Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf, of Esther de Vries over de Sinterklaasinstuif in Warmenhuizen. Tel. 0224-214774, mverblaauw@teamsportservice.nl, edevries@teamsportservice.nl.nl