HomeNieuwsSchrijf je in voor het JeugdSportProject!

Schrijf je in voor het JeugdSportProject!

Wat is er nu leuker dan een sport uitproberen zonder verdere verplichtingen? Precies! Nog meer of andere sporten proberen! Misschien vind je zo wel de sport die echt bij je past! Dit kan als je je inschrijft voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen.

Periode
Van 26 oktober t/m 8 november kun je je inschrijven voor het tweede JeugdSportProject (JSP) van dit schooljaar. Het JSP biedt alle leerlingen van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om kennis te maken met een sport bij een vereniging. Dit is zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor € 5,- mag je vier lessen meesporten. De lessen van JSP 2, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven in de weken voor de kerstvakantie.
Dit schooljaar zal hierna nog twee keer een JSP periode voorbij komen, waarvoor dan kan worden ingeschreven. Elke periode is er een nieuw sportaanbod, houd de JSP-website dus goed in de gaten!

Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij een vereniging moet je je wel van tevoren inschrijven. Dit kan via de speciale JSP-website, steeds per periode. Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan weer in met je oude gegevens.
De inschrijfperiode voor JSP 2 is van 26 oktober t/m 8 november, in die periode kun je aanmelden voor leuke sporten. Alvast een klein voorproefje? Wat dacht je van tapdansen of (bonsai)karate? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Trek dan snel je sportschoenen aan en sprint naar www.sportserviceschagen.nl/jsp. JSP, sport ook mee!

Informatie
Voor meer informatie kunt u de JSP-website raadplegen: www.sportserviceschagen.nl/jsp of contact opnemen met Ciska van der Voort via jsp@sportserviceschagen.nl of tel: 0224 – 214 774