HomeNieuwsInschrijving schoolschaatsen Schagen on Ice 2018

Inschrijving schoolschaatsen Schagen on Ice 2018

De inschrijving voor het schoolschaatsen is 29 november 2018 gesloten.

 

In samenwerking met Schagen on Ice (mogelijk gemaakt door alle sponsoren), mogen ook dit jaar alle basisscholen van de gemeente Schagen via Team Sportservice Schagen weer gratis schaatsen op de tijdelijk ijsbaan op de Markt in Schagen.

Alle scholen in de gemeente Schagen mogen zich in eerste instantie voor 1 tijdsblok intekenen. Op basis van het aantal groepen 3 t/m 8 mogen de Aloysiusschool, de Julianaschool, de Sint Barbara, de Doorbraak en de Torenven zich voor twee blokken inschrijven.

Tijdsblokken

U kunt zich voor een datum/tijd naar keuze inschrijven met het formulier onderaan deze pagina. Als een tijdsblok al is gereserveerd ziet je een melding daarvan. Je kunt dan een ander tijdsstip kiezen.

Voorwaarden

Om deel te nemen dient aan onderstaande voorwaarden en voorschriften te worden voldaan. Door inschrijving verklaart de betreffende school op de hoogte te zijn van de voorwaarden en voorschriften en hieraan te voldoen of deze op te volgen.

De school dient voor voldoende mensen te zorgen die:

 • Veiligheid en gedrag in de gaten houden
 • Schaatsen uitdelen, innemen en netjes opruimen in de rekken
 • Helpen met schaatsen aan-/uittrekken
 • Waar nodig de kinderen helpen met het schaatsen
  Er mogen maximaal 150 kinderen tegelijk de baan op (maar dit is wel erg veel om lekker te kunnen schaatsen).
 • Het dragen van handschoenen is verplicht, het dragen van een muts is aan te raden.
 • Het dragen van noren of kunstschaatsen is niet toegestaan.
 • De genoemde eindtijd, is de tijd waarop de school uiterlijk vertrekt bij de ijsbaan. De ijsbaan dient leeg te zijn, en de geleende schaatsen netjes opgeruimd in de rekken. Indien de school 2 blokken achter elkaar tot zijn beschikking heeft, gaat het uiteraard om de eindtijd van het laatste blok. In het kwartier tussenruimte tussen de blokken, mag gewoon verder geschaatst worden. Dit kwartier is in principe bedoeld voor de ijsmeester om alles weer gereed te maken voor de volgende school.
 • De ijsmeester is alleen aanwezig om de baan en het ijs in de gaten te houden. Hij/zij is niet beschikbaar voor de uitleen van de schaatsen.
  Aan het einde van de schoolmiddag, mogen de kinderen niet op het ijs blijven om verder vrij te schaatsen. Voor het middagprogramma (of vrij schaatsen) dient een entreekaartje te worden gekocht.
 • Deelname is op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of vermissing van goederen.Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Schagen on Ice en mede mogelijk gemaakt door de sponsoren.
  Wij hopen weer veel scholen te mogen zien tijdens Schagen on Ice! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ciska Bosma; cbosma@teamsportservice.nl