HomeNieuwsProbeer bijna gratis een nieuwe sport uit!

Probeer bijna gratis een nieuwe sport uit!

Een nieuwe sport uitproberen zonder enige verplichtingen en voor maar een paar euro? Dat kan weer in september met het JouwSportProject! Jong en oud kan dan weer kennismaken met een nieuwe sport.

 

Lijkt het je leuk om sporten uit te proberen, zonder dat je direct lid moet worden van een vereniging? Dit kan met het JouwSportProject (JSP) van Team Sportservice Schagen. Het JSP is voor alle leeftijden, voor iedereen in Schagen en Hollands Kroon.

Welke sporten?

Elke periode is het aanbod anders, afhankelijk van welke verenigingen zich inschrijven. Er is voor ieder wat wils! Op onze speciale JSP-website staat het overzicht. Daar kun je je ook inschrijven vanaf 10 september.

Meedoen?

Om mee te kunnen doen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Voor een klein bedrag kun je vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers.

Meer informatie?

Stuur een mail naar Rina Blondeau rblondeau@teamsportservice.nl voor meer informatie of bel tijdens kantoortijden naar: 0224 – 21 47 74.