HomeNieuwsOverweldigend succes Boardingvoetbaltoernooien

Overweldigend succes Boardingvoetbaltoernooien

Op woensdagmiddag 16 november stond er op 2 locaties in de regio een boardingvoetbaltoernooi op het programma. In de gemeente Hollands Kroon konden kinderen van groep 6 t/m 8 zich aanmelden voor een toernooi in sporthal Wieringen in Hippolytushoef, voor de gemeente Schagen kon dat voor de locatie Groenweghal in Schagen.

Maar liefst 12 teams per gemeente deden mee, als de capaciteit het had toegelaten dan hadden er zeker nog veel meer teams mee willen/kunnen doen.
Bij de editie in Hippolytushoef kwamen de teams van de St Jan (Breezand), De Tweewegen (Wieringerwaard), Het Baken en Don Bosco (Wieringerwerf), De Brede School (Middenmeer), het Span (Den Oever) en natuurlijk de Henricus en de Kei uit Hippolytushoef zelf.
In Schagen deelname van de Franckendael (Callantsoog), combinatieteams van OBS de Brug en het Zwanenest (St Maartensbrug en Schagerbrug), Hoge Ven (Warmenhuizen), ook veel teams vanuit Schagen van de Julianaschool, Vogelweid, Aloysius en een mix van meisjes van VV Schagen.
De sfeer tijdens de toernooien was positief, fanatiek en heel erg sportief!
Er werd gespeeld in 3 poules van 4 teams, afwisselend in de opblaasboarding en een bankenboarding, daarna werd er in finalepoules verder gespeeld waar langzamerhand de winnaars zich aftekenden.
In Hippolytushoef is het team “Succes” van de Kei de toernooiwinnaar geworden, in Schagen was het team “Plopkabouters” van de Aloysiusschool de winnaar.
Iedereen de complimenten voor de positieve deelname en tomeloze inzet! Er volgen snel nieuwe toernooien.

Er staan inmiddels 2 nieuwe toernooien op het programma 25 januari 2017 voor de regio Groot Schagen en 1 februari 2017 voor Hollands Kroon