HomeNieuwsOnline bijeenkomst over bij- en nascholing buurtsportcoaches

Online bijeenkomst over bij- en nascholing buurtsportcoaches

Waar liggen jouw behoeften als het gaat om bij- en nascholing? Dat is de centrale vraag op de digitale bijeenkomst dinsdag 30 juni. Buurtsportcoaches, hun teamleiders, coördinatoren, werkgevers, beleidsambtenaren en Vereniging Sport en Gemeenten kunnen over dit onderwerp in dialoog.

 

De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar niet doorgaan vanwege corona. In deze bijeenkomsten was een workshop opgenomen vanuit het programma LAB (Landelijke Academie Buurtsportcoaches). Hiervoor is nu de digitale variant in de plaats gekomen.

Behoefte aan bij- en nascholing gepeild

Eind 2019 konden alle buurtsportcoaches kenbaar maken welke behoeften ze hebben op het gebied van bij- en nascholing. Ook hun werkgevers en de beleidsmedewerkers sport is gevraagd naar hun visie hierop.

De onderwerpen in de LAB online sessie

  1. De resultaten van deze peiling delen en bespreken. Wat valt op, welke overeenkomsten en verschillen zijn er?
  2. Maar belangrijker: per regio een kalender samenstellen van prioriteiten en de randvoorwaarden hierbij. De onderwerpen van de bij- en nascholing worden hierop aangepast.

Er zijn in totaal vier bijeenkomsten gepland. Voor West-Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht) is de online bijeenkomst dinsdag 30 juni van 9.00 tot 11.00 uur.

Inschrijven

Schrijf je in voor de onlinebijeenkomst in jouw regio. Je ontvangt uiterlijk 2 dagen voor de datum een bevestiging, de login-gegevens en praktische details. Aan de sessies (aangeboden via Zoom) zijn geen kosten verbonden.

De andere bijeenkomsten zijn

  • 11 juni: Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg)
  • 16 juni: Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe)
  • 22 juni: Oost-Nederland (Overijssel, Gelderland en Flevoland)