HomeNieuwsMooist uitgedoste deelnemers van Lichtjesloop in de prijzen

Mooist uitgedoste deelnemers van Lichtjesloop in de prijzen

Het weer dreigde roet in het eten te gooien voor de deelnemers aan de eerste Lichtjesloop van Schagen. Maar niks was minder waar. Bijna alle 750 inschrijvers verschenen vrijdagavond 28 februari aan de start van de loop in Alpha. “Wat een energie geeft dit!”, reageerde Monique de Vries enthousiast. Zij organiseerde samen met Sanne Melching de eerste wandeling vanuit Team Sportservice. Het versierde lint van lopers liep zo’n elf kilometer door een net zo fraai verlicht Schagen.

In de prijzen

Voor de leukst of origineels uitgedoste deelnemers waren bovendien prijzen te winnen. Het leukst verklede duo won een week gratis sporten bij Fit4Lady en een zeeppakketje van ZieSoap. De groep die zich het mooist aangekleed had, krijgt binnenkort een groepsles voor negen personen bij Fit4Lady. En wie niet meeliep, maar ervoor zorgde dat zijn of haar tuin de wandelaars trakteerde op een fraai verlichte aanblik maakte kans op een bon van Bloembinderij Waldervaart. Deze prijs is voor Angeline en Ruud. Hun achtertuin aan de Menisweg was de mooist versierde en verlichte van allemaal.

Alle deelnemers zijn winnaars

Maar eigenlijk waren alle deelnemers aan de Lichtjesloop winnaars. En daarom werden ze getrakteerd op een goodiebag.

De Lichtjesloop wordt mede mogelijk gemaakt door Alpha, Veko Lightsystems, Albert Heijn Callantsoog, Fit4Lady, Rabobank Kop van Noord-Holland en Atletiekvereniging TAS ’82.