HomeNieuwsMiddenmeer krijgt nieuw sport- en recreatieveld

Middenmeer krijgt nieuw sport- en recreatieveld

Uit initiatief van Stichting Koeteltuin uit Middenmeer wordt 6 juli in Middenmeer een nieuw sport- en recreatieveld geopend met de naam The Movement. The Movement is een sportief pleintje met diverse toestellen waar alle inwoners van Middenmeer gebruik van kunnen maken.

Meer bewegen in de buitenlucht

Met de komst van The Movement wordt het voor jong en minder jong heel gemakkelijk om regelmatig in de buitenlucht te bewegen. Op een tijdstip dat u goed uitkomt. Tijdens de opening geven medewerkers van Team Sportservice Schagen instructie hoe je de toestellen op een goede en veilige manier kunt gebruiken. Ook zijn er workshops te volgen en is er volop vertier voor iedereen.

Programma

De hele middag staat er een stormbaan, big box hockey en ook kun je voetballen! Om 13.15 uur is de officiële opening. Van 13.30 tot 14.00 uur is er yoga met Mariska. Neem hiervoor zelf een handdoek mee. Van 13.30 tot 15.00 uur is er een schaakclinic voor beginners. Inschrijven voor clinic is verplicht en kan via koeteltuinmiddenmeer@gmail.com. Om 15.00 uur is er een demonstratie Cubaanse dans Rueda. Als laatste om 15.45 uur nog een yogales.

Meer informatie

The Movement is te vinden aan de Alkmaarseweg, in het parkje, in Middenmeer. Stichting Koeteltuin is verantwoordelijk voor de realisatie van het plein en mede mogelijk gemaakt door de Hollands Kroonse Uitdaging. Meer weten? Neem contact op met Remy Kluvers van Team Sportservice Schagen, rkluvers@teamsportservice.nl of 0224 – 214 774.