HomeNieuwsLees onze nieuwsbrief van december 2020

Lees onze nieuwsbrief van december 2020

Onze laatste nieuwsbrief is uit. Daarin lees je van alles. Over de Pieten Gymfeesten die een groot succes waren. En de Fit & Fun na school die kinderen uit Anna Paulowna en Tuitjenhorn in beweging brengen. Natuurlijk krijgen die volgend jaar een vervolg. Daarvoor hou je onze site nauwlettend in de gaten. En verder? Wat valt er nog te lezen?

 

Dat we in februari weer van start gaan met Club Extra. Een programma voor basisschoolkinderen die net even dat beetje extra aandacht nodig hebben. Omdat ze sport misschien (nog) niet zo leuk vinden, omdat ze niet weten wat er allemaal voor aanbod is in onze ontzettend grote regio. Daar helpen we ze een handje bij.

Tips voor thuis

We geven ook tips aan kinderen én volwassenen om in deze rare en nare tijd toch voldoende fit te blijven. Ook al werk je thuis of kun je niet meer overal naar toe. Hou vol, willen we benadrukken.

Niet ontvangen? Schrijf je dan snel in

Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen maar wil je deze nog wel krijgen? Of de volgende keer op de hoogte gehouden worden van wat we allemaal doen voor een gezonde en positieve leefstijl? Schrijf je dan snel in (wel even rechts kijken en naar beneden scrollen)