HomeNieuwsJOGG houdt Week Gezonde Jeugd

JOGG houdt Week Gezonde Jeugd

‘Samen maken we gezond gewoon, zodat kinderen en jongeren kunnen opgroeien in een gezonde omgeving: thuis, op school, in de buurt, tijdens het sporten, in hun vrije tijd of op het werk.’ Dat is het doel van de Week voor de Gezonde Jeugd. Dit jaar houdt JOGG deze week van 7 tot en met 11 juni. Maar wij beginnen al even eerder: op 3 juni om precies te zijn. We hebben tal van activiteiten. Niet alleen, maar in nauwe samenwerking met alle partijen waar we normaal gesproken ook mee te maken hebben.

 

Denk aan workshops en webinars. We hebben een heel programma in elkaar gezet. Voor ouders, maar ook voor kinderdagverblijven en scholen. Want gezondheid speelt natuurlijk niet alleen binnen de muren van het eigen gezin. Als alle partijen rondom het kind meedenken en meedoen, zorgen we dat gezond heel gewoon wordt. Iets wat overal speelt.

Verbindende schakel

JOGG staat voor Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst. In steeds meer gemeenten is een JOGG-regisseur aangesteld die de verbindende schakel vormt tussen gemeente en alle partners die om een kind heen staan. Zo kun je denken aan de GGD, diëtisten, leerkrachten, fysiotherapeuten, huisartsen, buurtsportcoaches en meer.

Workshops op een rij

Kijk voor het complete aanbod op de speciale pagina.

Lees de nieuwsflits met alle onderwerpen op een rij voor Hollands Kroon en Schagen.