HomeNieuwsInteractieve avond aangepast sporten binnen het sociaal domein

Interactieve avond aangepast sporten binnen het sociaal domein

Op 20 september organiseren we samen met de gemeente Hollands Kroon een interactieve bijeenkomst ‘Aangepast sporten binnen het sociaal domein’. Kom ook en ontdek de voordelen van sport en bewegen voor jouw werkveld en/of cliënten.

 

Scroll naar beneden om je direct aan te melden.

Wat kun je verwachten?

Een interactieve avond waarbij je veel informatie krijgt over het belang en de mogelijkheden van aangepast sporten in de regio. De rol van Team Sportservice Schagen en -Den Helder en de website en app ‘Uniek Sporten’ zullen ook worden verduidelijkt.

In het interactieve gedeelte gaan we de match maken tussen het sociaal domein en aangepast sporten. Ook bespreken we de kansen van sporten en bewegen binnen jouw dagelijkse werkveld.

Voor wie?

Voor deze bijeenkomst worden WMO consulenten, sociale wijkteams, fysiotherapeuten, beweegtherapeuten, praktijk ondersteuner huisartsen (POH’ers), vrijwilligerscentrales, buurtsportcoaches, sociaal- en maatschappelijk werkers, zorg- en welzijnsorganisaties, patiëntenverenigingen en andere belangstellenden uitgenodigd.

De volgende onderwerpen staan centraal:

  • Kansen om sport en bewegen in te zetten bij het bereiken van je (maatschappelijke) doelstellingen
  • Het wegnemen van drempels
  • Toekomstige samenwerking door bundelen krachten
  • Enquête beweegbehoefte
  • Beweegmaatje

Wanneer:       Donderdag 20 september 2018.
Waar:             Kroondomein, Burg. Mijnlieffstraat 1 Anna Paulowna

De inloop is vanaf 17.00 tot 17.30 uur met soep en broodjes. Het programma start om 17.30 uur en eindigt om 19.30 uur. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Meld je hier aan:

Als je klikt op ‘versturen’ ben je aangemeld voor de bijeenkomst.