HomeNieuwsInschrijving gestart Cruyff Courts 6 vs 6

Inschrijving gestart Cruyff Courts 6 vs 6

Heb jij altijd al willen meedingen naar de titel “King of the Cruyff Court” Schagen/Hollands Kroon? Team Sportservice Schagen organiseert op woensdag 14 en 28 maart en woensdag 4 april de voorronden van de ‘Cruyff Courts 6 vs 6’. In teams van 6 strijden leerlingen van groep 7 en 8 uit de gemeenten Schagen en Hollands Kroon om de titel. Tijdens dit voetbalkampioenschap wordt er op alle Cruyff Courts in Nederland gestreden om een plaats in de landelijke finale.

 

Jongens- en meisjesteams
Na het grote succes van voorgaande jaren zal ook dit jaar Schagen deelnemen aan dit unieke sportevenement dat alle Cruyff Courts in Nederland met elkaar verbindt. Alle jongens en meisjes uit groep 7 en 8 die afkomstig zijn uit de gemeenten Schagen of Hollands Kroon mogen zich inschrijven. De winnaars van de voorronde in Schagen plaatsen zich automatisch voor de kwartfinale. In Schagen gaat zowel een competitie voor jongens als voor meisjes gespeeld worden.

De voorwaarden
Er wordt 6 tegen 6 gespeeld inclusief een ‘vliegende keeper’. Er wordt gespeeld volgens de straatvoetbalregels van de Cruyff Foundation. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 spelers (4 wissels) en mag niet gemengd zijn. Je kunt ook een team samenstellen met kinderen van verschillende scholen. Elk team moet begeleid worden door iemand van 21 jaar of ouder.

Inschrijving is gesloten
Deelname aan het toernooi is gratis, maar de teams moeten zich vooraf wel inschrijven om mee te kunnen doen. Dit kon t/m maandag 12 maart. De voorrondes op 14 en 28 maart zijn voor jongensteams, de voorronde op 4 april is voor meisjesteams. Op 4 april is tevens de finale voor de jongens. Het Cruyff Court is gelegen pal naast het Regius College in Schagen aan de Wilhelminalaan. Het toernooi begint om 14:30 uur. De organisatie van de toernooi is in handen van Team Sportservice Schagen in samenwerking met de Cruyff Foundation. Voor meer informatie kan contact op worden genomen met Sportservice Schagen door te mailen naar rkluvers@teamsportservice.nl of door te bellen met 0224-214774.