HomeNieuwsGratis online training voor profs over veilig blijven fietsen

Gratis online training voor profs over veilig blijven fietsen

Het projectteam Doortrappen verzorgt maandagavond 21 september een gratis online training. ‘Doortrappen voor professionals’ start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Het is een training voor (eerstelijns) professionals in de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen.

 

De gemeenten vinden het belangrijk dat professionals senioren goed kunnen adviseren over veilig fietsen tot je 100e. Veel professionals komen in hun eigen omgeving steeds vaker ouderen tegen die willen blijven fietsen, maar niet zo zeker meer op de fiets zitten. Of zijn gevallen met de fiets en durven niet meer op te stappen. Voor professionals dus belangrijk om te weten wat je kunt doen om ouderen veilig te laten doortrappen en hoe wij daarin met elkaar kunnen samenwerken.

Eerdere succesvolle trainingen

Marjolein Kuijt, fysiotherapeut van Valpreventie ’t Gooi en hoofddocent bij VeiligheidNL, heeft deze training al eerder succesvol verzorgd in andere Doortrappen-gemeenten. Vandaar dat wij ook graag gebruik maken van haar kennis en expertise. Zo dat professionals in Den Helder, Hollands Kroon en Schagen echt het verschil kunnen gaan maken na deze training.

Schrijf je snel in

Het aantal beschikbare plaatsen voor deze training is beperkt. Inschrijven kan tot 14 september. Heb je belangstelling en wil je meer informatie ontvangen over de training, stuur dan een mail naar ntimmerman@teamsportservice.nl