HomeNieuwsGoed voornemen: Probeer een nieuwe sport uit!

Goed voornemen: Probeer een nieuwe sport uit!

Houd jij jouw goede voornemens nog goed vol? En is meer bewegen ook één van je goede voornemens? Dan maakt Team Sportservice Schagen het je makkelijk met het JouwSportProject. Voor maar een paar euro kun je bij heel veel verschillende sportverenigingen vrijblijvend een paar lessen uitproberen. Jong en oud kunnen op deze manier goedkoop kennismaken met een nieuwe sport. De start is in de week van 20 januari.

Veel mensen willen met de start van het nieuwe jaar gezonder gaan leven. Meer bewegen hoort daar ook bij. Er wordt vol energie gestart. Toch komt er bij veel mensen al snel weer de klad in. En dat is jammer! Wil je je niet vastleggen of weet je niet goed of je een bepaalde sport wel leuk vindt? Met het Jouw Sport Project verbindt je je nergens aan. Probeer een paar lessen uit voor maar €5,50. Iedereen kan meedoen; kinderen, volwassenen, ouderen of je nu een beperking heb of niet. Het Jouw Sport Project is voor iedereen in Schagen en Hollands Kroon. Je kunt je nu al inschrijven op schagen.inschrijventeamsportservice.nl. In de week van 20 januari starten de meeste trainingen.

Welke sporten?

Zowel voor volwassenen als kinderen is er veel aanbod in Schagen en Hollands Kroon. Wat te denken van judo, basketbal, atletiek, gym of badminton. Of misschien ga je liever voor dans, voetbal, roeien, karate, tafeltennis of reddend zwemmen? Er is nog veel meer keuze!

Klik voor een overzicht en meld je aan…

Meer informatie?

Met het Jouw Sport Project kun je voor € 5,50 vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers bij gerenommeerde sportverenigingen. Heeft nog vragen? Stuur een mail naar Rina Blondeau; rblondeau@teamsportservice.nl voor meer informatie of bel tijdens kantoortijden naar: 0224 – 21 47 74.

Schrijf je in!