HomeNieuwsGoed bezochte, gezellige en actieve Disneysportinstuif

Goed bezochte, gezellige en actieve Disneysportinstuif

Sportservice Schagen is erg blij met de goede opkomst bij de speciale sportinstuif voor kleuters die het woensdag 3 februari organiseerde in Sportzaal de Waldervaart in Schagen.

Disney
Zo’n 60 kleuters werden in het thema Disney ontvangen in de met leuke beweegactiviteiten volgebouwde zaal. Na een vrolijk dansje met z’n allen konden de kleuters zich gaan uitleven op de verschillende activiteiten.

Luchtkasteel veel beklommen
Er werd volop gevlogen op het vliegende tapijt van Aladdin en ook Tarzan kwam vaak voorbij vliegen aan een liaan. Het luchtkasteel was bij veel kleuters favoriet en deze werd dan ook goed beklommen. Balanceren boven een rivier en klimmen naar de bergtoppen werd door de soms als Disney figuur verkleedde kleuters ook goed geoefend.

Club Extra
De medewerkers van Sportservice, velen ook verkleed in het thema, begeleidden de kinderen bij sommige activiteiten en ook vrijwilligers van gymnastiekvereniging Lycurgus Advendo hielpen en handje mee. Op het tijdstip van deze sportinstuif is Sportzaal de Waldervaart anders in gebruik door Lycurgus Advendo voor een uurtje ClubExtra, deze kinderen sloten nu aan bij de sportinstuif en konden zo toch extra oefenen met bewegen.

Sportservice-App
De foto’s die tijdens de activiteit gemaakt zijn zullen geplaatst worden op onze facebook, onze speciale app en op de fotopagina van onze reguliere site.

Mocht u nog vragen hebben over deze activiteit dan kunt u terecht bij Ciska Bosma van Sportservice Schagen tel: 0224-214774 of mail: cbosma@sportserviceschagen.nl