HomeNieuwsGeef je op voor de streetdance kampioenschappen

Geef je op voor de streetdance kampioenschappen

Ook dit jaar zijn er weer de kampioenschappen streetdance in Schagen. Deze wedstrijd is voor alle leerlingen uit groep 8 in Schagen en Hollands Kroon. Wil je ook mee doen? Je kunt je nu opgeven!

 

Elke groep 8  klas mag met 1 team meedoen. Het team moet uit minimaal 4 personen bestaan en jullie dans mag niet langer zijn als 3 minuten.

Voorronde en finale

Eerst doe je mee aan de voorronde. Je mag zelf je voorkeur opgeven op welke dag je mee wilt doen. Je kunt kiezen uit 2 data; 16 mei en 23 mei. Beide voorrondes zijn in de Multitreffer in ’t Zand, vanaf 14.30. Een vakkundige jury beslist welke teams er doorgaan naar de finale.
De finale van de Streetdance zal zijn op 13 juni, ook in de Multitreffer.

Voorwaarden

Het gebruik van confetti of middelen die de vloer kunnen beschadigen is niet toegestaan. De dansers mogen op blote voeten, of op binnenschoenen dansen. Je kunt bijvoorbeeld je schoenen aandoen die je in de gymzaal op school altijd aan hebt. Schoenen die je buiten aan hebt mogen niet.

Geef je nu op!

Aanmelden voor dit leuke evenement kan door een mail te sturen naar cbosma@teamsportservice.nl. Let op: Doe dit vóór 20 april. Geef in de mail de volgende informatie aan:
– Naam van de school
– Naam en emailadres contactpersoon
– Aantal deelnemers in de dansgroep
– Voorkeursdatum
– Hoe laat de school uit is op woensdag
– Eventueel teamnaam (dit is niet verplicht)
We zien je aanmelding graag tegemoet!