HomeNieuwsGameDay maken we samen met jouw club tot een giga succes

GameDay maken we samen met jouw club tot een giga succes

gameday wieringerwerf

Zes weken lang verandert de Zuiderzeehal in Wieringerwerf in een gameparadijs voor jongeren. Je kunt er vanaf 10 juli terecht voor arcadespellen, E-sportsbeeldschermen (o.a. FIFA en Fortnite) en F1-racesimulatoren. Maar natuurlijk kun je ook actief aan de slag op de Teqball-tafel, in de pannavoetbal-boarding en met het populaire mini-karten.

 

De eerste GameDay vorig jaar was in de oude Lidl, maar dit jaar houden we de tweede editie in de Zuiderzeehal en de buitenruimte. De ideale locatie om technologie en gamen te combineren met sport en bewegen. We zijn druk bezig om een heel mooi programma van activiteiten neer te zetten voor jong en oud. Wij zien GameDay namelijk als een hele mooie kans om samen te werken met jouw vereniging.

Help je ons een mega-event op te zetten?

We zijn op zoek naar enthousiaste verenigingen die willen meehelpen om dit event tot een nog groter succes te maken. Je kunt denken aan een workshop of klein toernooi om jouw vereniging op een leuke manier te promoten en tegelijkertijd potentiële nieuwe leden te bereiken. Wie weet levert het nog wat op!

Wij bieden je ondersteuning

Wij van Team Sportservice bieden hiervoor ook wat aan: Smartgoals en Blazepods. Deze kun je inzetten. Ook andere materialen die standaard op locatie staan (bijvoorbeeld de Teqball-tafel en pannaboarding) kun jij met jouw vereniging inzetten. Wij bieden je daarbij ondersteuning in de promotie van jullie activiteit én jullie vereniging.

Denk ook eens verder dan je neus lang is

Naast je reguliere aanbod is het natuurlijk ook mogelijk om aangepast beweegaanbod aan te bieden tijdens de GameDay-weken. Op deze manier kuan je als vereniging laten zien dat iedereen welkom is! Denk bijvoorbeeld aan aanbod voor ouderen (bijvoorbeeld OldStars) of voor mensen met een beperking (denk aan beweegvormen met een rolstoel).

Budget aanvragen via Zomerboost

GameDay sluit naadloos aan bij het gedachtengoed van de Zomerboost en daarom kun je voor jouw vereniging uitvoeringsbudget aanvragen voor activiteiten tijdens GameDay. Klik hier voor meer informatie over de Zomerboost en om te kijken wat er mogelijk is en waar je het uitvoeringsbudget voor aan kunt vragen. Mocht je nog vragen hebben over de Zomerboost, dan kun je contact opnemen met Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon.

Open van woensdag tot en met zondag

Wekelijks vanaf 10 juli is de GameDay-locatie geopend zijn van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.30 uur en op vrijdag- en zaterdagavond ook nog van 18.30 tot 20.30 uur. Houd voor de programmering de website van GameDay Wieringerwerf en social media in de gaten! Of stuur een mail naar vitaal@sportwelzijnwieringermeer.nl. Omdat beelden meer zeggen dan woorden: kijk hoe GameDay Den Helder was.