HomeNieuwsGa op speurtocht door vijf dorpen in Hollands Kroon en win!

Ga op speurtocht door vijf dorpen in Hollands Kroon en win!

We ‘verstoppen’ 17 en 18 februari op tien plekken in vijf dorpen (verspreid in jouw omgeving) diverse posters. Daarop staat een vraag. Aan jou de taak om het antwoord te vinden. Én natuurlijk doe je ook nog even de opdracht die erbij staat. Waarom zou je meedoen aan deze speurtocht? Ten eerste omdat het gewoon ontzettend leuk is om te doen, want je bent lekker in beweging. Maar…. je kunt er ook nog een goodiebag mee winnen! Dubbel fun. 

 

In het Nieuwsblad van Hollands Kroon vind je op vrijdag 19 februari een invulbon met een kaartje en een QR-code. Het is van het grootste belang dat je die in de gaten houdt. Scan de code om een grotere kaart te zien te krijgen. Die helpt je om het alle posters in je wijk te ontdekken.

Bon en pen mee en on the road

Vervolgens… je knipt (of scheurt) de invulbon en de kaart uit en neemt deze mee op je route. TIP: wikkel de bon even in een kartonnetje zodat-ie steviger is en je er makkelijk op kunt schrijven. En vergeet geen pen mee te nemen 😉 Heb je de krant om wat voor reden niet ontvangen, dan kun je de invulkaart downloaden: klik op de foto👉🏼

Scroll voor de vergrootte kaarten even naar beneden.

Heb je alles? Dan maak je kans op een goodiebag

Schrijf alle antwoorden op het formulier, lever dit in en maak kans op een goodiebag! Maar eerst moet je nog een woord vormen van een aantal letters uit de opdrachten. Neem daarvoor van….

  1. Vraag 1: eerste letter van je antwoord
  2. Vraag 2: eerste letter van je antwoord
  3. Vraag 3: tweede letter van je antwoord
  4. Vraag 4: vierde letter van je antwoord
  5. Vraag 5: tweede letter van je antwoord
  6. Vraag 6: derde letter van je antwoord
  7. Vraag 7: vijfde letter van je antwoord
  8. Vraag 8: eerste letter van je antwoord
  9. Vraag 9: eerste letter van je antwoord
  10. Vraag 10: zesde letter van je antwoord

Heb je het woord? Zet het op de antwoordkaart en mail deze naar mhagen@teamsportservice.nl. Doe het wel voor 12 maart om kans te maken op die goodiebag! 

We raden kinderen aan om onder begeleiding van een volwassene op pad te gaan (met inachtneming van de coronamaatregelen).

De kaarten

Anna Paulowna

Breezand

Slootdorp

Kreileroord

Winkel