HomeNieuwsApenkooi in voorjaarsvakantie

Apenkooi in voorjaarsvakantie

Alle apen en ander klimliefhebbers opgelet: In de voorjaarsvakantie organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met Schagen Actief een Apenkooi instuif in Sportzaal de Waldervaart in Schagen. Het leuke is dat deze Apenkooi niet alleen voor kinderen is. Deze Apenkooi is bedoeld voor jong en oud. Jongeren en volwassenen kunnen weer terug naar hun jeugd!

Wie heeft er geen mooie herinneringen aan de leukste gymles die er is? Apenkooien maakt het kind in je los! Jong en oud kunnen woensdag 20 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur hun hart ophalen in een super uitdagende apenkooi opstelling waar o.a. de stormbaan van Team Sportservice Schagen staat. Wist je dat je ook slim wordt van apenkooien?

Terug naar je jeugd!

Apenkooi is leuk voor iedereen en brengt jong en oud samen. Kinderen vinden apenkooi helemaal fantastisch als hun ouders ook meedoen! Daarom organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met Schagen Actief een apenkooi instuif voor iedereen vanaf 8 jaar. Klim en klauter je weer terug in je jeugd!

Leef je uit!

Iedereen vanaf 8 jaar kan zich volledig uitleven tijdens deze activiteit. Rennen, vliegen, springen, slingeren en ontwijken zijn vaardigheden die je moet beheersen om aan dit aloude spel mee te kunnen doen. Doe je aan freerunning? Dan zal je apenkooi ook helemaal geweldig vinden!

Meer informatie

De entree is € 3,- en deelname is op eigen risico. Aanmelden is niet nodig. Sportzaal Waldervaart ligt aan de Merelstraat 38 in Schagen.