HomeNieuws4 mooie matches tijdens de Helderse Uitdaging

4 mooie matches tijdens de Helderse Uitdaging

Groot enthousiasme bij de deelnemers van de Helderse Uitdaging. Ook bij onze Team Sportservice collega’s Rina Blondeau en Jolanda Ides. Zij waren blij met de 4 mooie matches die ze tijdens de Helderse Uitdaging overeenkwamen.

 • Met Esdégé-Reigersdaal (locatie ’t WAD – Den Helder)

  Esgédé Reigersdaal wil graag meer aandacht voor bewegen op de groep. Team Sportservice kan dit bieden via een train-de-trainer-moment voor de begeleiding. Daarbij krijgen ze een tas met materialen die op de locatie kan blijven om in te zetten bij de beweegactiviteiten. De begeleiding krijgt zo handvaten om zelf deze activiteiten te geven en vaker in te zetten. Als tegenprestatie mag Team Sportservice 1 of 2 keer gebruik maken van een ruimte bij ’t WAD om te vergaderen met een groep van ongeveer 8 personen. ’t WAD verzorgt dan een gezonde lunch met soep, broodjes en meer.

 • Met de Vrienden van Noordwest (Ziekenhuis)

  De Vrienden van Noordwest organiseren 5 september 2023 een sponsoractie in de locaties Alkmaar en Den Helder. Daarmee halen ze geld op voor materialen om het verblijf van patiënten aangenamer te maken. In Alkmaar gaan ze spinnen,  in Den Helder zochten ze iets vergelijkbaars. Wij leveren voor die dag 2 Smoothiebikes, waar op gespind kan worden, maar door het fietsen tegelijkertijd een gezonde smoothie gemaakt wordt. Als tegenprestatie promoot het Noordwest Ziekenhuis onze organisatie zowel intern als extern op hun socials.

 • Met Stichting Tuindorp Geleerdenbuurt Belangen

  Wij gaan met Stichting Tuindorp Geleerdenbuurt Belangen meedenken in een beweegaanbod tijdens hun wijkmanifestatie op 27 mei 2023. Wij stellen daarvoor ook materialen beschikbaar die zij daarbij kunnen gebruiken. Als tegenprestatie sluiten zij een keer aan bij een voorlichtingsactiviteit van/over Team Sportservice waarbij zij de informatie over gezonde voeding verzorgen door met iets te maken met groente uit hun biologische tuinen.

 • Met Scouting Jutters Willemsoord

  Zij mogen een jaar lang gratis gebruik maken van onze Sport- en Speluitleen. Als tegenprestatie gaan we de samenwerking aan tijdens een activiteit. Zij leveren eventueel vrijwilligers, bieden zelf een sub-activiteit aan, of stellen een ruimte beschikbaar voor een van onze activiteiten. Dit wordt nog nader bepaald.