Genieten van het uitzicht op het Amstelmeer

Watersportvereniging Amstelmeer

De Haukes, , Westerland, Nederland

Watersportvereniging Amstelmeer

De Haukes
Westerland
Nederland

Team Sportservice Noordkop organiseert samen met Marine Watersportvereniging en Watersportvereniging Amstelmeer 7 en 8 juli voor de 22e keer de Zeildagen voor mensen met een beperking. Geniet van het prachtige uitzicht op het Amstelmeer, terwijl je zeilt met ervaren schippers en bemanningsleden.

Het programma van beide Zeildagen: om 8.30 uur kom je aan op de haven en drinkt daar gezellig een kopje koffie en je krijgt een gezonde traktatie. 9.00 uur start de zeiltocht die, met een onderbreking voor de lunch, duurt tot 15 uur.

Mensen met een beperking

Deze Zeildagen zijn bedoeld voor mensen met een beperking die houden van zeilen. Meehelpen mag, de bemanningsleden begeleiden je daarbij graag. Vier of vijf sloepen met ieder 8 deelnemers aan boord vertrekken tegelijkertijd. Maar ook lekker aanzitten is prima, aan boord heb je tijd genoeg om gezellig met elkaar te babbelen.

Wil je meezeilen?

Je kan je individueel of als groep inschrijven voor deze unieke dag. Zeilervaring is niet nodig. De organisatie zorgt voor alle benodigde zeiluitrusting en andere benodigdheden. Schrijf je in door een mail te sturen naar rblondeau@teamsportservice.nl.

Voor deze prachtige ervaring werkt Team Sportservice Noordkop samen met Marine Watersportvereniging & Watersportvereniging Amstelmeer