Informatiebijeenkomst cursus Cognitieve Fitness Schagen

Onder de Acacia's

Acaciaplein 400, 1741XL, Schagen, Nederland

Onder de Acacia's

Acaciaplein 400
1741XL Schagen
Nederland

Uit onderzoek blijkt dat bewegen een gunstige invloed heeft op de hersenen. Bewegen zorgt voor de aanmaak van nieuwe hersencellen en het stimuleert het aantal verbindingen ertussen. Daarom organiseert Team Sportservice de cursus Cognitieve Fitness. Wat de cursus precies inhoudt, wat de voordelen ervan zijn en wat de kosten van de cursus zijn, legt buurtsportcoach Remon Schoorl, je graag uit tijdens de informatiebijeenkomst op donderdag 7 december. Bij genoeg enthousiasme zal de cursus in januari van start gaan. 

Cursus Cognitieve Fitness 

In de cursus Cognitieve Fitness train je vijftien weken lang je lijf én je brein. De cursus is opgezet in de strijd tegen dementie en psychische klachten. Je krijgt spierversterkende oefeningen, goed voor hart en bloedvaten. De hersenen worden gestimuleerd met uitdagende oefeningen, goed voor je geheugen en aandacht. En er is tijd voor ontspanning met aandacht voor een rustige ademhaling, goed tegen stress. 

Fit lichaam, gezonde geest 

Door de cursus word je weer fitter en houd je je hersenen gezond. Na afloop geniet je samen van een kopje koffie of thee.  

Aanmelden

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met de Team Sportservice buurtsportcoach Remon Schoorl via e-mail: rschoorl@teamsportservice.nl, of bel: 06 – 31 02 21 97.