Fiets- en ontdekdag Hollands Kroon / Schagen – 12 oktober

Startpunt: Bike Totaal Boersen

Grotewallerweg 7a, 1742 NM , Schagen, Nederland

Startpunt: Bike Totaal Boersen

Grotewallerweg 7a
1742 NM Schagen
Nederland

De 6e Fiets- en Ontdekdag die Team Sportservice Noordkop dit jaar met Doortrappen organiseert, is in de gemeenten Hollands Kroon en Schagen, donderdag 12 oktober. 

Een nieuwe Doortraproute staat hiervoor in de planning, een route door stad en land, waarbij het volop genieten is van het moois dat de natuur ons biedt. Het wordt een middag lekker gezond bewegen op de fiets, gezellig samen met een groep fietsliefhebbers. Met onderweg een paar rustmomenten.

Doortraproute Schagen/Hollands Kroon

Op donderdag 12 oktober vindt er weer Fiets- en Ontdekdag plaats. Vanaf 11.30 uur zijn er verschillende leuke en interessante activiteiten die plaatsvinden bij Bike Totaal Boersen in Schagen. Zo is er onder andere de mogelijkheid voor een fietscheck en is er een fietsdocent aanwezig voor tips en tricks. Daarnaast kunt u allemaal informatie krijgen over driewielers, fietshelmen- en spiegels en is er de mogelijkheid een proefrit te maken op een driewieler.

De fietsroute start vervolgens om 13.00 uur vanaf Bike Totaal Boersen. De route voert door een mooi stuk natuur en hierbij genieten de deelnemers van ons fijne vlakke land. Onderweg is er tijd voor een paar gezellige tussenstops, met onder andere een kopje koffie of thee bij Jeu de Boules Vereniging ‘Onderhands’. En natuurlijk staat tijdens deze fietstocht de Smoothiebike weer klaar voor een vrolijke en lekkere onderbreking.

Meedoen? 

Aanmelden doe je eenvoudig door een mail te sturen naar ahaarsma@teamsportservice.nl.
Vermeld wel in de mail dat het om de Fiets- en Ontdekdag Hollands Kroon/Schagen gaat.

Kosten: 1,50 per persoon. Met een Omringpas krijg je 20% korting.