Cursus In Balans Den Helder – zeker op de been

MFC Boerderij

GvMv Waardenburghlaan, , Den Helder, Nederland

MFC Boerderij

GvMv Waardenburghlaan
Den Helder
Nederland
Valpreventie In Balans

“Jij hebt ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen weer mijn dagelijks loopje kan maken (mits mooi weer 🙂) Bedankt daarvoor.” 

Mooie woorden van een deelnemer aan de valpreventiecursus In Balans. Team Sportservice helpt graag nog meer mensen steviger op de been met meer zelfvertrouwen. Daarom starten wij met een nieuwe cursus In Balans, en wel dinsdag 26 september om 10.00 uur in MFC Boerderij De Schooten.

De complete cursus duurt 13 weken. Daarin krijg je 3 keer een theorieles en in 10 weken tijd 20 praktijklessen. Dus 2 keer per week.

Aanmelden

Meedoen is kan nog, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Vind je het wat ook voor jou, stuur dan een mail naar Rina Blondeau, rblondeau@teamsportservice.nl of bel: 088 – 20 373 50.

Kosten

Voor de complete cursus van 23 lessen betaal je 119,95 euro p.p. Dat is slechts 5,20 euro per les!

Eerdere deelnemers zijn zeer enthousiast

Deelnemers van het eerste uur zijn zeer enthousiast over de cursussen die zij volgden bij Marijke de Wijs. Hier lees je daar wat meer over. Zij voelen zich sterker, zekerder, soepeler en hebben veel aan de cursus gehad. Dit zijn een aantal reacties van enkele deelnemers:

“De cursus heeft wel iets met mij gedaan, door te laten inzien dat bewegen op latere leeftijd heel belangrijk is. Rust Roest.”

“Ik zou de cursus zoals jij die geeft een ieder die ouder wordt aanraden. Misschien heb je een bepaalde angst om te vallen, struikelen, onzeker over het bewegen en dan kan deze cursus je daarbij helpen.”

“Ongemerkt heb ik toch wat opgestoken van de informatie van de professionals ondanks dat ik met deze beroepen al aardig op de hoogte was. En dan nog het meest belangrijke: het was gezellig en we hebben gelachen met de nodige zelfspot.”

“Door de oefeningen sta ik steviger op mijn benen. Vooral door de oefeningen met de dijen en de enkels. Maar ook aan de rompoefeningen heb ik veel gehad. Ik kan nu beter om me heen kijken, bijvoorbeeld bij het oversteken. En samen met de hals/nek-oefeningen kan ik beter in de lucht kijken, bijvoorbeeld naar vogels en vliegtuigen. Bovendien heb ik de indruk dat mijn conditie is verbeterd.”

Cursus In Balans Den Helder: alle deelnemers ontvingen een certificaat.