HomeWie is Team SportserviceVacature Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Vacature Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Voor de regio Schagen zijn wij per direct op zoek naar energieke en enthousiaste collega’s voor de functie:

Vakleerkracht bewegingsonderwijs 20 uur per week

Ook voor het komende schooljaar (2018-2019) zoeken wij nu al geschikte docenten. Kijk verder bij ‘Dit breng jij mee’.

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie? Alle inwoners van de genoemde gemeenten tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen.

Dit ga je doen

In jouw rol als medewerker bewegingsonderwijs word je ingezet als vakleerkracht bewegingsonderwijs op scholen in het primair onderwijs. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor bewegen binnen de school in afstemming met jouw collega’s. Ook lever jij een bijdrage aan activiteiten in schoolvakanties en eventueel vervangings- of invalwerkzaamheden.

Dit breng jij mee

Je hebt bij voorkeur een afgeronde ALO opleiding met lesbevoegdheid. Ook groepsleerkrachten met de aanvullende module bewegingsonderwijs en aantoonbare ervaring in het geven van lessen bewegingsonderwijs op de basisschool, meer dan aan alleen hun eigen groep, worden uitgenodigd te solliciteren. Je bent bereid om op wisselende tijden en tijdens de schoolvakanties te werken. Je bent een sportief persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in  de regio Schagen.

Voor het nieuwe schooljaar zijn we ook al op zoek naar leerkrachten voor het bewegingsonderwijs. Hier kan je nu al op reageren; ook als je in het laatste jaar van de ALO zit!

 

Solliciteren

Meer lezen en solliciteren? Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via deze link.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met de afdeling P&O (personeelszaken@teamsportservice.nl) of 023-2055010.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. Je kunt reageren tot donderdag 5 april 2018. Een proefles, VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.