HomeSportinstuif

Sportinstuif

Op woensdagmiddag kunnen leerlingen uit groep 3 t/m 8 na schooltijd meedoen aan de Sportinstuif. Onder begeleiding van een buursportcoach gaan ze in sporthal de Wiekslag (Lopik) en sporthal de Bosrand (Benschop) aan de slag met verschillende beweegactiviteiten.

Volgens buurtsportcoach Linda Buitelaar is er eigenlijk geen makkelijkere en leukere manier voor basisschoolleerlingen om een extra uur te bewegen: “De lokale sporthallen zijn goed te bereiken, de kosten zijn laag en het aanbod varieert. Soms geef ik de lessen zelf, maar ook nodigen we trainers van sportverenigingen uit voor clinics. Zo leren kinderen verschillende sporten kennen en ontdekken ze wat ze leuk vinden.”

Data en tijden

Iedere 1e en 3e woensdag van de maand vindt de Sportinstuif plaats in sporthal de Wiekslag in Lopik en iedere 2e en 4e woensdag van de maand in sporthal de Bosrand in Benschop (met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen). Alle leerlingen (groep 3 t/m 8) kunnen tussen 15.00 en 16.00 uur komen sporten. Er wordt uiteraard rekening gehouden met het leeftijdsverschil. Bekijk onze agenda voor de precieze data waarop de Sportinstuif plaatsvindt.

Kosten

Meedoen kost 1,50 euro per keer (of 10 euro voor een strippenkaart voor 8 keer). Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon gezellig langs!

Let op: de activiteiten kunnen alleen doorgaan bij minimaal 8 deelnemers.

Meer informatie

Met vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Buitelaar. Zij is bereikbaar per mail lbuitelaar@teamsportservice.nl of op telefoonnummer 030 209 99 99.