HomeThe Hunted

The Hunted

The Hunted

Ben jij tussen de 10 en 14 jaar, kom dan samen met je vriendengroep, familie of sportteam op woensdag 7 juli (Stolwijk) of 14 juli (Schoonhoven) THE HUNTED spelen! Dit is een interactief spel wat wordt gespeeld met een app die de twee dorpen verandert in één groot speelveld waarop je het tegen anderen opneemt in de rol van hunter of crimineel. Als crimineel probeer je de digitale kluizen die in op verschillende plaatsen te vinden zijn te kraken terwijl de hunters zullen op hun buurt hun best doen om je te pakken te krijgen. Heb jij het meeste tactisch inzicht, lef en uithoudingsvermogen en ben jij de rest te slim af?

Hunted video

Hoe werkt het?
De groep wordt opgedeeld in teams. Elk team downloadt de app waarop het speelveld in het dorp is te zien. Hierop zie je een plattegrond met daarop de kluizen en andere personages.

Als criminelen moet je zoveel mogelijk kluizen zien te kraken en daarmee zoveel mogelijk punten zien te verdienen. Tegelijkertijd moet je wel uit handen zien te blijven van de hunters. Ben je een hunter, dan is jouw taak om zo snel mogelijk de criminelen op te sporen om zo zelf punten te verdienen. Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid en het spel is geheel coronaproof want je vangt de criminelen op afstand. Verzamel met jouw team zoveel mogelijk punten en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag!

Wil je meedoen?
Schrijf je dan wel even in zodat jij verzekerd bent van deelname:

Stolwijk

Schoonhoven

De activiteit start om 16:00 uur en zal tot ongeveer 17:30 uur duren. Inschrijven is geheel gratis en je kan meerdere personen opgeven, want met vrienden is alles leuker natuurlijk! Als je je hebt ingeschreven ontvang je meer informatie over de activiteit.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Team Sportservice Krimpenerwaard, Klankbordgroep jongeren Krimpenerwaard, Jongerenwerk Krimpenerwaard en de Gemeente Krimpenerwaard.