HomeSportverenigingen en corona

Sportverenigingen en corona

Het coronavirus bezorgt menig verenigingsbestuurder flink wat kopzorgen. Hoe hou je de club overeind, nu door de maatregelen de inkomsten stagneren, maar de meeste kosten doorlopen? Wij kijken graag mee hoe wij u en u vereniging kunnen helpen. Voor de actuele regels verwijzen wij jullie graag door naar de website van de gemeente Krimpenerwaard. 

22 Februari – Nieuwe aanvraagronde voor de steunmaatregelen in de sport
Je kunt vanaf 19 februari de Tegemoetkoming amateursportorganisaties Covid-19 2 aanvragen. De aanvraagperiode loopt van 19 februari tot en met 5 april 2021. Er is in totaal €29 miljoen beschikbaar gesteld voor deze tegemoetkoming. De regeling is voor amateursportorganisaties die ten minste 10% omzetverlies hebben gehad in het vierde kwartaal van 2020 ten opzichte van 2019. Meer informatie over deze regeling lees je op Tegemoetkoming amateursportorganisaties COVID-19 II | Subsidie | Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (dus-i.nl)

Meedenken in oplossingen

Waar hulp nodig is, denken wij graag mee over een oplossing. U kunt hiervoor contact opnemen met Gert-Jan Klop. Hij is regio coördinator van Team Sportservice Krimpenerwaard. U kunt hem bereiken via gjklop@teamsportservice.nl.