HomeWandelen bij Zorgboerderij Vlist

Wandelen bij Zorgboerderij Vlist

Zorgboerderij Vlist biedt woonruimte en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Team Sportservice Krimpenerwaard en Zorgboerderij Vlist vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te kunnen sporten en bewegen.

Wandelen

Bij Zorgboerderij Vlist is er elke donderdagmiddag voor de bewoners de mogelijkheid om te gaan wandelen met een enthousiaste vrijwilliger. De bewoners kunnen zelf aangeven of ze gezellig een stukje mee wandelen met de vrijwilliger.
Wandelen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor de conditie, je wordt er vrolijk en fit van en doet sociale contacten op. Een beperking hoeft daarbij helemaal geen belemmering te zijn!

Uniek Sporten

Deze activiteit is alleen beschikbaar voor de inwoners van Zorgboerderij Vlist. Heb jij een beperking en ben je op zoek naar jouw sport? Op de website Uniek Sporten kan je precies vinden welke sportaanbieder sportaanbod voor mensen met een beperking aanbiedt.
Bij Uniek Sporten wordt er gewerkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sport aanbod voor mensen met een beperking bevorderen. Voor Uniek Sporten werkt Fonds Gehandicaptensport samen met onder andere het Ministerie VWS en NOC*NSF.

Contact

Heb je vragen over deze activiteit of over Aangepast Sporten? Neem dan contact op met Whitney Morien, consulent Aangepast Sporten, via wmorien@teamsportservice.nl of 06-36142133.