HomeWalking Football

Walking Football

Vanuit de KNVB is een nieuwe vorm van voetbal opgericht speciaal gericht op senioren: Walking Football. Bij deze voetbalvorm wordt in wandeltempo op een kwart veld gespeeld. Er mag tijdens een potje niet gerend worden, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte uitkomen. Door deze regels is Walking Football een aantrekkelijke sport voor senioren die toch een balletje willen blijven trappen!

Om te zorgen dat zo veel mogelijk senioren kunnen (blijven) voetballen ondersteunen wij voetbalverenigingen in Krimpenerwaard graag bij het opzetten van Walking Football. Op dit moment bieden VV Spirit, VV Schoonhoven en VV Bergambacht Walking Football aan. Wij hopen het aanbod uit te kunnen breiden over de gehele Krimpenerwaard!

VV Schoonhoven – Woensdag 10.00 – 11.00 uur

In samenwerking met Team Sportservice Krimpenerwaard en SWOS biedt VV Schoonhoven sinds 19 september 2018 elke week een gratis training Walking Football aan. Iedereen is van harte welkom elke woensdagochtend om 10.00 uur bij VV Schoonhoven, wel is het handig om voor die tijd even aan te melden bij Ari Nagtegaal, aanagtegaal@ziggo.nl.

VV Spirit – Donderdag 10.00 -11.00 uur

Voetbalvereniging Spirit en Team Sportservice Krimpenerwaard organiseren elke donderdag ochtend van 10.00 -11.00 uur een training Walking Football. Na het voetballen is het tijd voor een kopje koffie met de mannen in de voetbalkantine.
Lijkt het jou leuk om een keertje mee te doen? Maak dan jouw interesse kenbaar door een mail te sturen of te bellen naar Willem Visser (secretaris@vvspirit.nl, 06-47812081). 

VV Bergambacht – Donderdag 10.00 – 11.00 uur

In samenwerking van de SWOB/V heeft in mei 2018 een succesvolle bijeenkomst plaatsgevonden bij VV Bergambacht. Na een gezellige en sportieve try-out heeft de vereniging besloten om vanaf seizoen 2019-2020 ook Walking Football aan te bieden! Vanaf donderdag 5 september 2019 is er elke donderdag van 10.00 – 11.00 uur een training, kom je ook meedoen?

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie of aanmelden voor een van de trainingen? Dan kun je contact opnemen met Whitney Morien via wmorien@teamsportservice.nl of 06-36142133. Aanmelden is niet verplicht.