HomeWalking Football

Walking Football

Vanuit de KNVB is een nieuwe vorm van voetbal opgericht speciaal gericht op senioren: Walking Football. Bij deze voetbalvorm wordt in wandeltempo op een kwart veld gespeeld. Er mag tijdens een potje niet gerend worden, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte uitkomen. Door deze regels is Walking Football een aantrekkelijke sport voor senioren die toch een balletje willen blijven trappen!

Om te zorgen dat zo veel mogelijk senioren kunnen (blijven) voetballen ondersteunen wij voetbalverenigingen in Krimpenerwaard graag bij het opzetten van Walking Football. Op dit moment bieden VV Spirit en VV Schoonhoven al Walking Football aan, maar wij hopen het aanbod uit te kunnen breiden over de gehele Krimpenerwaard.

Walking football bij VV Schoonhoven

In samenwerking met Team Sportservice Krimpenerwaard en SWOS wordt sinds 19 september 2018 elke week een gratis training Walking Football aangeboden bij VV Schoonhoven. Iedereen is van harte welkom elke woensdagochtend om 10.00 uur bij VV Schoonhoven, wel is het handig om voor die tijd even aan te melden bij Ari Nagtegaal, aanagtegaal@ziggo.nl.

Walking Football bij VV Spirit

Voetbalvereniging Spirit en Team Sportservice Krimpenerwaard organiseren elke donderdag ochtend van 10.00 -11.00 uur een training Walking Football. Na het voetballen is het tijd voor een kopje koffie met de mannen in de voetbalkantine.
Lijkt het jou leuk om een keertje mee te doen? Maak dan jouw interesse kenbaar door een mail te sturen of te bellen naar Willem Visser (secretaris@vvspirit.nl 06-47812081) of Sean van Domburg (svandomburg@teamsportservice.nl 06-41171654).

Uitbreiding van het aanbod in Krimpenerwaard

Op donderdag 16 mei om 19.00 uur zal Team Sportservice Krimpenerwaard een informatieavond Walking Football organiseren. Tijdens deze informatieavond vertellen ervaringsdeskundige Westlandia en SEV Leidschendam en de KNVB waarom Walking Football bij hen zo’n groot succes is en na afloop kunnen alle aanwezigen genieten van een oefenwedstrijd tussen VV Spirit en VV Schoonhoven.

Graag nodigen wij ook (potentiele) Walking Footballers uit voor deze informatieavond om kennis te maken met deze nieuwe sport. Iedereen is van harte welkom om een avond te beleven vol Walking Football ervaringen, verhalen en een geweldige afsluitingswedstrijd!

Wat:                Informatieavond Walking Football
Wanneer:        Donderdag 16 mei 2019, inloop vanaf 18:45, start presentatie 19.00 uur.
Waar:              Kantine VV Bergambacht, Sportlaantje 1 in Bergambacht.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor de informatieavond? Dan kunt u contact opnemen met Samira Yousofi via syousofi@teamsportservice.nl of 06-47171702. Aanmelden is niet verplicht.