HomeUniek Sporten

Uniek Sporten

Uniek Sporten is een app en website speciaal ontwikkeld om vraag en aanbod van sporten voor mensen met beperking bij elkaar te brengen. Het medium is ontwikkeld door Fonds Gehandicaptensport. Op de website is per gemeente het sportaanbod  voor mensen met een beperking in kaart gebracht, ook voor de gemeente Krimpenerwaard. Want sporten is voor iedereen belangrijk, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn.

Regionale Samenwerking

Uniek Sporten werkt vanuit regionale Samenwerkingsverbanden. Voor Krimpenerwaard is dat een samenwerking met de omliggende gemeenten in Midden-Holland: Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Zuidplas.
Door deze regionale samenwerkingen wordt over gemeente grenzen heen gekeken om op zoek te gaan naar sportaanbod op maat. Ook worden de sportaanbieders die gehandicaptensport willen aanbieden in deze regio’s ondersteund.

Op zoek naar jouw Unieke Sport?

Ben jij op zoek naar jouw Unieke Sport? Of heb jij sportaanbod voor mensen met een beperking, maar kan je dat niet terug vinden op Uniek Sporten? Neem dan contact op met Whitney Morien, Buurtsportcoach bij Team Sportservice Krimpenerwaard. Zij kan meedenken over het opzetten van sportaanbod voor mensen met een beperking, het vinden van een sport voor iemand met een beperking en alle zaken die er mee te maken hebben.
Whitney Morien is te bereiken via de mail cvanput@teamsportservice.nl of telefonisch 0652462337 

Want iedereen moet kunnen genieten van de positieve effecten van sport en bewegen!