HomeSportcafé

Sportcafé

Het Sportcafé is de plek waar bestuurders en kaders van sportverenigingen elkaar kunnen ontmoeten, (complexe) vraagstukken kunnen bespreken en op de hoogte gehouden worden van actuele ontwikkelingen binnen de sport. Team Sportservice Krimpenerwaard is er om hierbij te ondersteunen en om alle sportverenigingen met elkaar in contact te brengen. Op die manier kunnen ideeën en voorstellen uitgewisseld worden om te zorgen dat alle sportverenigingen in Krimpenerwaard zich kunnen blijven ontwikkelen.

Eerste Sportcafé

Op maandag 30 september zal het eerste Sportcafé plaatsvinden, voorafgaand aan de Avond van de Sportvrijwilliger. Alle bestuursleden zijn van harte welkom vanaf 18.30 uur in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Programma 30 september

18.30 – 18.45 uur         Inloop 

18:45 – 19:00 uur        Aanleiding Sportcafé

Het Sportcafé zal starten met een introductie, waarin de sportverenigingen kennis kunnen maken met andere verenigingen in gemeente Krimpenerwaard. Team Sportservice Krimpenerwaard zal daarnaast toelichten waar zij verenigingen in kan ondersteunen.

19:00 – 19.15 uur         Lokaal Sportakkoord

In Krimpenerwaard zijn plannen om een lokaal sportakkoord op te stellen. Wat betekent dit voor de lokale sportverenigingen?

19:15 –  19:45 uur         Inventarisatie vraagstukken

Wat zijn vragen waar sportverenigingen graag antwoord op willen hebben? Hier kunnen indien gewenst vervolgafspraken voor worden ingepland.

Avond van de Sportvrijwilliger

Na afloop van het Sportcafé kunnen alle deelnemers aansluiten bij de Avond van de Sportvrijwilliger. U kunt op deze pagina meer informatie vinden over de Avond van de Vrijwilliger en de aanmeldingen verzorgen.

Aanmelden Sportcafé

Om een beeld te krijgen van de verenigingen die aanwezig zullen zijn bij het Sportcafé vragen wij om een aanmelding. Aanmelden kan via onderstaande formulier. Voor vragen over het Sportcafé kunt u terecht bij Sean van Domburg, svandomburg@teamsportservice.nl of 06-41171654.

Tijdens het Sportcafé kunnen foto’s gemaakt worden, deze kunnen gebruikt worden door lokale media en/of voor eigen promotiedoeleinden. 

Aanmelden Sportcafé

 

 

Fotografie: wavebreakmedia/shutterstock.com