HomeNationale Sportweek 2019

Nationale Sportweek 2019

Van 20 t/m 29 september 2019

 

Klik hier voor het activiteitenoverzicht met alle gratis activiteiten tijdens de Nationale Sportweek!

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF samen met de sportbonden met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Deze week is van 20 t/m 29 september 2019 en Team Sportservice Krimpenerwaard zal hier een lokale invulling aan geven. Dit zullen wij doen in samenwerking met de lokale sportaanbieders in de gemeente, want zonder hen geen sportaanbod!

Overzicht activiteiten Nationale Sportweek

Meer dan 35 sportaanbieders uit de hele Krimpenerwaard hebben een sportactiviteit aangemeld, bijvoorbeeld een clinic of een introductieles. Tijdens de Nationale Sportweek kunnen alle inwoners gratis deelnemen aan deze sportactiviteiten. Hierbij kan je denken aan voetbal, tafeltennis, basketbal en waterpolo, maar ook minder bekende sporten zoals Fiesta Dance, Yogilates, onderwaterhockey en Taekwan-Do kunnen een keer uitgetest worden. De activiteiten zijn gericht op verschillende doelgroepen: kinderen, volwassenen of senioren.

Sport jij ook mee tijdens de Nationale Sportweek?

Sporten is gezond, gezellig en hartstikke leuk; dat vinden ook heel veel bekende Krimpenerwaarders! Zij moedigen jou aan om deel te nemen aan de Nationale Sportweek en jouw favoriete sport te vinden.

Vragen?

Heb je vragen, opmerkingen of een goed idee voor de Nationale Sportweek 2019 in Krimpenerwaard? Dan kan je contact opnemen met Sean van Domburg via svandomburg@teamsportservice.nl of 06-41171654.