HomeAvond van de Sportvrijwilliger

Avond van de Sportvrijwilliger

Een sportvereniging kan niet zonder haar vrijwilligers. Om alle fantastische vrijwilligers te bedanken organiseren wij namens de Gemeente Krimpenerwaard de Avond voor de Sportvrijwilliger.

Avond van de Sportvrijwilliger

Op maandag 30 september zijn alle vrijwilligers vanaf 19.30 uur van harte welkom in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. De avond zal beginnen met een welkomstwoord van de wethouder Sport, Lavinja Sleeuwenhoek. Daarna nemen Frank Vijg en Willem van Hanegem het woord en zullen de aanwezigen een avond verzorgen die zij niet snel zullen vergeten!
Na afloop is er een borrel inclusief hapjes en drankjes. Aan het einde van de avond zullen de vrijwilligers niet met lege handen naar huis gaan.

Programma

19.30 –  20.00   Inloop 

20.00 – 20.15    Welkomstwoord door Lavinja Sleeuwenhoek (Wethouder Sport)

20.15 –   21.15    Presentator Frank Vijg en gastspreker Willem van Hanegem

21.15 –   22.00   Borrel inclusief hapjes & muziek

22.00                Einde van de avond

Aanmelden

Helaas kunnen wij niet álle vrijwilligers van álle sportverenigingen in de gehele Krimpenerwaard op één avond uitnodigen. Daarom hebben wij aan alle sportverenigingen gevraagd om maximaal vijf vrijwilligers aan te melden voor deze avond. Het aanmelden van vrijwilligers kan om die reden alleen gedaan worden door een bestuurslid bij een sportvereniging.
In het formulier vragen wij enkele gegevens van u, en kunt u aangeven welke vijf vrijwilligers van uw vereniging wij op de Avond van de Sportvrijwilliger mogen verwelkomen. Aanmelden kan tot en met 22 september.

Voor vragen over de Avond van de Sportvrijwilliger kunt u terecht bij Whitney Morien, via wmorien@teamsportservice.nl of via 06-36142133.

Tijdens de Avond van de Sportvrijwilliger zullen foto’s gemaakt worden, deze kunnen gebruikt worden door lokale media en/of voor eigen promotiedoeleinden. 

Aanmelden Avond van de Sportvrijwilliger