HomeNieuwsDe Bron wint gratis (S)Cool on Wheels clinic!

De Bron wint gratis (S)Cool on Wheels clinic!

Tijdens de interactieve clinic (S)Cool on Wheels van Fonds Gehandicaptensport leren kinderen uit groep 7 en 8 hoe het is om te leven en sporten met een handicap. De clinic wordt gegeven door een deskundige docent die zelf een handicap heeft.

In 2018 zijn in Zuid-Holland 17 clinics gegeven, waaronder een op basisschool de Bron uit Gouderak op 13 december. Alle scholen die in 2018 een clinic (S)Cool on Wheels kregen, maakten kans op een gratis clinic voor in het volgend schooljaar door een review over de clinic op social media te plaatsen. De Bron uit Gouderak heeft dat gedaan, en zo een gratis clinic gewonnen!

Team Sportservice Krimpenerwaard zet zich als uitvoerder van het gemeentelijk sportbeleid ook in voor sporters met een beperking. Zij moedigt sportaanbieders met programma’s voor sporters met een beperking aan om hun sportaanbod op Uniek Sporten te plaatsen, op die manier komt het sportaanbod in Krimpenerwaard duidelijk in kaart. Binnen Team Sportservice Krimpenerwaard zet Marvin Straver zich in voor Aangepast Sporten. Heeft u vragen over de clinic (S)Cool on Wheels, Uniek Sporten of andere aspecten rondom Aangepast Sporten? Neem dan contact op met Marvin via mstraver@teamsportservice.nl.