HomeNieuwsAangepast Sporten in Krimpenerwaard

Aangepast Sporten in Krimpenerwaard

Team Sportservice Krimpenerwaard wil iedere inwoner van Krimpenerwaard laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Een van de groepen die Team Sportservice Krimpenerwaard hierbij extra wil ondersteunen zijn mensen met een beperking.

Het aanbod voor Aangepast Sporten in Krimpenerwaard is zeker op de goede weg, echter is er zeker nog verbetering mogelijk. Om deze reden gaat Team Sportservice Krimpenerwaard samenwerken met Personal Fitness Schoonhoven.

Meer aangepast sporten in Krimpenerwaard

Personal Fitness Schoonhoven is een fitnesspraktijk waar óók mensen met fysieke beperkingen terecht kunnen voor ondersteuning op het gebied van sporten, bewegen, voeding en een gezonde levensstijl. Erwin Lagcher van Personal Fitness Schoonhoven: “Op afspraak kunnen mensen met een beperking iedere dag langskomen, behalve op zondag. Mocht langskomen lastig worden, dan kunnen wij op woensdag avond na 20.30 uur een afspraak maken waarbij wij langs gaan bij de cliënt.”

Om het aanbod van Aangepast Sporten in Krimpenerwaard inzichtelijker te maken heeft Personal Fitness Schoonhoven zich aangesloten bij Uniek Sporten. Uniek Sporten is een website en een app van Fonds Gehandicaptensport waarin al het aangepast sportaanbod te vinden is en waar mensen met een handicap ook met vragen terecht kunnen.

De komende tijd zal er door Team Sportservice Krimpenerwaard gezocht worden naar meer sportaanbieders om zich samen in te kunnen zetten voor een groei van het Aangepast Sporten in Krimpenerwaard.