Sportcafé Krimpenerwaard

Team Sportservice Krimpenerwaard en de Gemeente Krimpenerwaard organiseren samen het ‘Sportcafé Krimpenerwaard’. Tijdens het avondvullende programma laten we diverse sprekers aan het woord en zetten we sporters en vrijwilligers in het zonnetje.

Wij nodigen de verenigingen graag uit om deze avond bij te wonen!

DATUM 
1 december 2021

LOCATIE
Cultuurhuis
Krimpen a/d Lek

PROGRAMMA
19.00 uur: inloop
19.30 uur: start
22.00 uur: borrel

Ook zoeken wij diverse sporters/vrijwilligers:

Gezocht: sporters die een bijzondere, landelijke prestatie hebben geleverd!
We zoeken naar prestaties die in de periode van 1 januari 2020 t/m 1 september 2021 zijn behaald. Een periode waarin veel competities en evenementen stil hebben gelegen, maar er toch ook weer heel wat is gepresteerd. De sporter moet wonen in de Krimpenerwaard of hier zijn opgegroeid

Gezocht: vrijwilligers uit de sport die een dikke duim verdienen!
Naast sporters is de sport nergens zonder vrijwilligers. Ken jij iemand die zich keihard heeft ingezet voor de sport in de Krimpenerwaard in de periode van 1 januari 2020 t/m 1 september 2021? Dan kun je deze vrijwilliger aanmelden.

Hoe kun je iemand aanmelden?
Je kunt iemand aanmelden door de persoon hier op te geven vóór 15 november 2021. Een jury zal bepalen welke sporters en vrijwilligers er in het zonnetje worden gezet tijdens het ‘Sportcafé Krimpenerwaard’. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de avond.

Meer informatie:
Gert-jan Klop
Krimpenerwaard@teamsportservice.nl