HomeGratis advies tijdens beweegspreekochtend in Castricum

Gratis advies tijdens beweegspreekochtend in Castricum

Meer bewegen en op zoek naar een passende activiteit? Buurtsportcoach Joyce van Tunen houdt elke donderdagochtend een beweegspreekochtend. Alle inwoners van Castricum kunnen daar advies krijgen over allerlei vormen van bewegen. Van individuele activiteiten tot teamsporten, van kinderen tot ouderen, en van bewegen op medisch advies tot topsport. Iedereen is van harte uitgenodigd om met de buurtsportcoach in gesprek te gaan.

Joyce: “Er wordt momenteel erg veel aandacht besteed aan het belang van voldoende bewegen. Veel mensen willen wel meer gaan bewegen, maar zij weten vaak niet wat voor sport- en beweegactiviteiten er binnen de gemeente Castricum worden aangeboden. Tijdens de beweegspreekochtend geef ik informatie over dit aanbod, en breng ik geïnteresseerden eventueel in contact met de betreffende verenigingen. Ik heb contact met veel verenigingen in de omgeving, en kan daardoor goed als tussenpersoon functioneren.”

Joyce is iedere donderdag van 10.00u tot 12.00u aanwezig in het gemeentehuis van de gemeente Castricum. Bij de receptie kan gevraagd worden naar de buurtsportcoach, waarna vervolgens het gesprek plaatsvindt. Het gesprek is gratis en vooraf een afspraak maken is niet nodig.

Neem voor meer informatie contact op met de buurtsportcoach via jvantunen@teamsportservice.nl of 06 112 712 05.